ویزای توریستی کانادا

ویزای توریستی ۵ ساله مولتی کانادا
ویزای توریستی کانادا
۵ (۱۰۰%) ۸ vote[s]

ویزای توریستی کانادا

اگر قصد دریافت ویزای توریستی ۵ ساله مالتی کانادا را دارید،

در صورت داشتن ۴ شرط از ۵ شرط زیر با ما تماس بگیرید، تمام پروسه ویزا به صورت کامل و تضمین شده انجام خواهد شد:

۱-دارا بودن سند مالکیت

۲-حساب بانکی با موجودی بالا( حداقل ۵۰ میلیون تومان)

۳-سابقه سفر به یکی از کشور های زیر:
حوزه اروپای شنگن -استرالیا – انگلیس -آمریکا -بلغارستان -ژاپن-کره جنوبی-کانادا .

💥یا سابقه حداقل یکسال تحصیل و یا زندگی در خارج از ایران.

۴-داشتن بیزنس و یا دارا بودن شغلی مهم با سابقه کار قابل توجه و با حقوق مناسب

۵-نرفتن همه اعضای خانواده با یکدیگردر یک نوبت

💥فهرست مشاغلی که از دید دولت کانادا مشاغل مهم ارزیابی شده، و شانس دریافت ویزای توریستی را افزایش میدهند:

-پزشکان،دندانپزشکان و داروسازان
-اساتید دانشگاه
-وکلا
-مدیران رده بالا
-اعضای هیات مدیره شرکت ها و موسسات خصوصی
-بازرگانان
-خلبانان
-بازنشستگان رسمى

برای مشاوره وکسب اطلاعات بیشتر و دانستن نظر کارشناسان خبره موسسه با ما تماس بگیرید

اقامت اسان اروپا مهاجرت به کانادا استرالیا

ویزای توریستی ۵ ساله مولتی کانادا
اران مهر
تلفن: ۰۲۱۲۶۲۹۳۴۴۹
۰۲۱۲۶۲۹۳۴۱۸

  • روشهای اخذ اقامت اروپا

    مهاجرت قانونی به اروپا به چند روش زیر امکان پذیر است:

    ثبت شرکت و راه اندازی کسب و کار

    تهیه بیزنس پلن ثبت شرکت تامین سرمایه اولیه شرکت

    سرمایه گذاری یا خرید ملک در این روش با سرمایه گذاری در ملک ،

    مستغلات و صنعت ساختمان

    و یا خرید اوراق قرضه دولتی امکان اقامت و مهاجرت وجود دارد.

    لازم بذکر است در این روش کشورهای مختلف دارای محدودیت هایی متناسب با شرایط اقتصادی شان هستند.

    استفاده از قانون تمکن مالی

    در این روش برای خانواده هایی که مطابق اسناد و مدارک معتبر،

    درآمد ماهیانه ای معادل دو برابر متوسط درآمد مردم در اروپا دارند،

    امکان اخذ اقامت برخی از کشورهای اروپایی وجود دارد.

    مهاجرت از طریق کاری

    ۱-در این روش برای افرادی که مهارت های حرفه ای بالا،

    ۲-تحصیلات مرتبط،

    مزایای اخذ اقامت اروپا

    ۱٫ امکان اخذ انواع وام های بانکی از اروپا با بهره های کم.( با توجه به نوع فعالیت های متقاضی و درآمد شخصی یا شرکت)

    ۲٫ امکان خرید اتومبیل با پلاک اروپایی (قابل تردد در کل اتحادیه اروپا) , خرید ملک مسکونی و تجاری در اروپا

    ۳٫ تردد در کل کشور های اروپایی عضو شینگن بدون نیاز به همراه داشتن پاسپورت.

    ۴٫ اجازه زندگی در کل کشورهای اروپایی عضو شینگن. البته طبق شرایطی خاص

    ۵٫ امکان درخواست اجازه کار در دیگر کشورهای اروپایی عضو شینگن و انجام فعالیت های تجاری.

    ۶٫ امکان صدور دعوتنامه تجاری یا خویشاوندی جهت اخذ ویزای شینگن برای متقاضیان خارج از اروپا.

    ۷٫ امکان تمدید آن به مدت ۵ سال و سپس تبدیل شدن آن به اقامت دایم اروپا و در خواست پاسپورت اروپایی.

    ۸٫ امکان تحصیل در تمامی مقاطع در تمام کشور های اروپایی عضو شینگن.

    ۹٫ امکان درخواست انواع ویزای تجاری یا توریستی از کشورهای کانادا ,امریکا ,استرالیا و انگلیس و ….

    ۱۰٫ بهره مندی از اکثر موارد و حق و حقوق یک شهروند اروپایی.

    دریافت اقامت اروپا تخصص ما

  • اقامت ایتالیا از طریق تمکن مالی

ویزای توریستی کانادا
5 (100%) 8 vote[s]

نویسنده مطلب mastereditor